הכתובת שעל הקיר..

הבאים בשעריו של בית הספר 'עמל' אשדוד, יופתעו לראות ציור אומנותי ענק המתנוסס על אחד הקירות שברחבת הכניסה.
את הציור היפיפה לא צייר אומן ציורי קיר או צייר מדופלם אחר, אלא תוצאה של סדנת גרפיטי חינוכית בה התנסו בנות תכנית צל"ש אשדוד הלומדות בבית הספר.

במסגרת הסדנא ובמפגשים קודמים לה, חוו הבנות תהליך בו העלו ודנו בערכים משמעותיים וחשובים עבורן, כגון: חברות, שוויון סובלנות, נתינה ואמון ובחרו דרך יצירתית להביאם לביטוי בתוך ציור הגרפיטי.

ביום ביצוע ציור הגרפיטי עצמו, התייצבו כול בנות צל"ש אשדוד (עם כפפות …) ציירו וריססו יחדיו את הגרפיטי הענק והצבעוני בהדרכת אומנית גרפיטי מפורסמת, אשר למדה אותן טכניקות ציור מתקדמות בעולם הגרפיטי.

את התוצאה המופלאה והיצירתית, אתם מוזמנים כולכם לראות בחצר בית הספר ולהסכים גם עם הסלוגן המשולב בציור,
אותו בחרו הבנות כ"אני מאמין שלהן" כמלווה  את הגרפיטי:
"הדרך היחידה לחזות את העתיד היא ליצור אותו".